01052015-IMG_3393

Jo, vi har en ny morgonrutin här på våningen.

Jag och Liten låtsas att vi bor i en stor våning, högst upp i ett vackert och högt, högt hus med havsutsikt. I själva verket bor vi på övervåningen hos Litens mormor och morfar, visserligen har dom ett fasligt fint hus, med en rymlig övre våning och vattnet vi ser är Ångermanälven och det är ju inte fy skam.

Så, här på våningen har vi en ny morgonrutin.

Mannen, pappan, vår älskling är ju just nu väldigt långt ifrån oss och ska så vara i 13 dagar till (tjohoo! nyss 18, idag 13!) och för att vi inte ska bli som galna och nästan längta ihjäl oss, så startar vi varje morgon med en sån där teknikens-under-grej;

01052015-IMG_3395

FaceTime.

Vilken grej det är. Jag är lika impad varje gång det funkar och min hjärna rinner halvt ut och lägger av i samma stund som jag försöker förstå hur det går till. Så jag funderar inte så mycket, bara njuter av att det funkar och av synen av mina två fina pojkar. Dom är så tighta dom där två. Så magiskt att se.

Liten har såklart lite (jätte) svårt att förstå var pappa är men blir väldigt glad när han dyker upp med ett stort leende på lill-macen. Varje morgon pratar vi på det där viset. Pappan sänder till sent på kvällen, så det är för sent då, Liten sover.

På morgonen däremot, då är det full fräs och Minimannen är pigg som en lärka, springer till stora bokhyllan och hämtar bok för att pappa ska läsa. Stickning och virkning för vänsterhänta är en bok som dyker upp mer än en gång. Verkar ju superintressant..

Sen sjunger dom imse vimse och gör rörelser till. Det där med att sjunga och göra rörelser till, är ett utav det allra senaste tricken som Liten grejsar på med. Dansa är han omåttligt förtjust i också. Då står han och stampar med foten i golvet, klappar händerna och är så söt att jag går av lite.

01052015-IMG_3401

Och den där morgonfrillan, går inte av för hackor!

Vi vaknar till lördag och har precis haft en sån där date, en sån som tillhör vår nya morgonrutin. Fina grejer.

(13).

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4