05052015-IMG_3711

hej. det är jag, Liten!

Har ni sett, va! Vilka braiga, fina, röda, till-mina-stövlar-matchande galonisar jag har fått av någon som älskar mig så hjärtat svämmar över?

Jo, jo.

05052015-IMG_3717

Och jag menar, ska det envisas med att vara sånt här regnväder. Ja, då är det så vaansinnigt fiffigt med galonisar, det vill jag bara meddela. Gå och köp dig ett par du med. Dra dom över din overall så är du fit for, ja vilken utelek som helst, egentligen.

Men jag antar att du också tycker om att leka i sandlådan, för det gör väl alla? Ja, tänkte väl det. Där, i alla fall. Där passar dom ypperligt. Samt vid trädgårdsarbete. Jag kanske borde ta och köpa ett par till mormor, faktiskt.. hon gillar trädgård och sånt.

Mina röda brallor kommer från kaxs, Kappahl. Dom hade tydligen fått bäst i test i nåt sånt där galonbralletest. Perrfekt!

05052015-IMG_3721

Och vet ni?

Idag är det bara nio dagar tills min pappa kommer hem. Nio dagar ifrån varandra. Och nu nio dagar tills vi ses. Det är utförsbacken kvar… hejja hejja hejja Pappa i det där Tjeckienlandet långt bort! 

(9).

 

 

Liten

G-VMBJT57ZE4