16052015-IMG_4220God morgon på er denna majmåndag!

Och just det, det är jag! Liten!

Idag är det fixarmåndag. Det ska fixas med allt möjligt. Ringas några samtal, hållas tummar (gör det ni med, snälla) . Jag har massor att kratta och så är det massa annat att tänka på också. Jag har hjälpt mamma i vanlig ordning, med att skriva en lista alltså. När huvudet kokar över är listor mer än bra!

Vi är här hemmahemma i cirkus en vecka till, innan vi åker till Norrnorr igen. Det är nämligen så att pappan är tokledig den här veckan och vi kan bara vara-vara och njuta av att ha hela familjen samlad igen. Till helgen är det konfirmationsfirande och taikonsfamiljenkalas. Det ska bli hur mysigt som helst! Men att åka hem till Norrnorr för att sedan åka ner igen till helgen, det skippar vi. Så nu njuter vi här i vackra Höga kusten, för att sedan åka norrut ett gäng dagar innan morsans examen. Väldigt fancypancy ska det bli! Med examen alltså. Nä, inte för att jag vet vad examen är. Men det kvittar. Det låter ju fint.

16052015-IMG_4221Näpp. Nu ska vi dra igång dagen här.

Ha en god måndag allesammans!

Liten

G-VMBJT57ZE4