10062015-IMG_6049

Vi tittar på varandra som två levande, vansinnigt lyckliga frågetecken.

Är det verkligen sant? undrar jag med en nipprighet som aldrig någonsin varit större. 

Ja, älskling, det är det! säger han samtidigt som han lyfter upp mig i sin famn och snurrar runt, runt, runt likt den snurrigaste karuesellen på tivolit. 

Minimannen? Han står där bredvid och ler åt sina päron med en talande ni-är-allt-bra-knäppa-mamma-och-pappa-blick. 

07062015-IMG_5797

Drömgården är vår.

Den där gården som vi flyttade till över förra sommaren, direkt började kalla för vårt Sommarhemma och plötsligt blev blixtförälskade i. Jag kommer ihåg den där julidagen när jag och mannen satt och sörplade kaffe ute i gräset. Liten sov. Vi beskrev vår dröm för varandra, över hur vi önskade att bo och leva. Vi fyllde i orden åt varandra, som vi så ofta gör. Plötsligt kom vi på;

Det är ju precis där vi är. Det är precis, precis här vi vill bo och leva.

07062015-IMG_5813

På gården med den där lilla grusvägen åt ena hållet, där traktorer åker förbi härs och tvärs. Med den vackraste köksfönstervy jag kan tänka mig. Med ytor så stora där ute att jag kan ha en hel hop med hästar om jag så vill (…och lyckas pröjsa för…). Gården där det finns så mycket potential och saker att göra om man bara vill, vilket är precis vad jag och mannen är så ooomåttligt peppade på.

07062015-IMG_5814 Nu börjar resan,

…den vi hoppas aldrig ska ta slut. På gården där vi känner sånt lugn. Med det där huset som gör mig så trygg, full av inspiration och alldeles lycklig. På gården där jag från första början känt mig som hemma. Där gräset just nu mer liknar en äng än något annat. Där äppelträdet är så stort, så stort och alldeles strax står i full blom och gör oss häpna. Där jag fantiserar om att leva med min familj. Vara tillsammans. Sitta framför den vackra kakelugnen en kall novemberkväll och läsa kvällssaga för Liten. Få klä en stor julgran i vackra salen. Sitta under äppelträdet och fika en varm sommardag. Eller slänga oss ner i den där nya finsoffan som vi köpte redan i början på året, trots att vi då inte aaaalls hade saker och ting klart för oss.

Men, man måste våga för att vinna, inte sant?

Vi drömde och har gjort allt för att vår dröm att gå i uppfyllelse.

Det har varit en lång väg hit. Men nu är den vår.

Norra Drömgården. 07062015-IMG_5804

Idag blev drömmen sann.

Lillafrun

-och dom finaste pojkarna på jorden.

G-VMBJT57ZE4