22062015-Skärmavbild 2015-06-22 kl. 22.23.06

Sådär när juninatten är sen, Minimannen sover sedan länge men det fortfarande är alldeles ljust utanför fönstret. Då sitter jag gärna uppkrupen i finsoffan och googlar och surfar och söker och finner en massa, massa inspiration till inredning och allt möjligt. Jag och mannen har en låååång lista på saker vi vill göra här på gården, uppdelade i stora och små projekt. Vi är oerhört ivriga, men tänker att vi ska njuta hela alltet och skynda långsamt. Inte två stora projekt på gång samtidigt har vi sagt, däremot kan små och ett stort kombineras. Ja, vi är såna där riktigt planerande och strukturerade typer, både jag och mannen. I sommar ska vi bygga ny entré, det är ett stort projekt. Och som småprojekt har vi ett gäng möbler som ska upprustas, till exempel.

Sen finns det en nivå till på projekt; miniprojekt. Inte mini som i oviktiga, men i arbetsgrad kräver dom minst. Och det kryllar utav dom, och så är dom så vansinnigt roliga; som att hitta inredning. Passande till allt detta har jag precis fått nys om något väldigt fiffigt. CupoNation, med flertalet rabatter och erbjudanden att tillgå. Jag håller just nu på att göra den där vackra salen här i huset, så mysig och vacker som den förtjänar. Ni såg ju glimtar igår, för sommaren tror jag att jag börjar vara färdig. Men en skön, mysig och fin filt i finsoffan, är jag ute efter. Hittade den perfekta hos RoyalDesign. Med Cuponations rabattkod blir priset ännu lägre än vad som står, trots att den filt jag nu hittat redan är på nedsatt pris. Väldigt fiffigt, tycker jag!

…När saker och prylar och såna där materiella ting man önskar och gärna vill ha kostar lite ,eller mycket mindre än vad som egentligen var sagt från början… sånt är inte dumt, liksom.

 

cupoblogbanner-sweden

Lillafrunsdagbok

 

G-VMBJT57ZE4