IMG_7014-red

 

Dagboken, den jag startade en varm julidag några dagar efter att jag och mannen sagt livets viktigaste Ja! till varandra. Jag kommer ihåg hur jag satt där utanför sommarhuset på Gotland och sa; jag har ju alltid skrivit dagbok. Jag älskar ju att skriva. Kanske skulle jag prova på det där med att dela med mig av mina texter? 

Vem hade kunnat ana att jag skulle bli så fast. Få så många läsare. Bli totalt galen i att fotografera (det äär bland det absolut roligaste jag vet!). Bli bortskämd med världens bästaste läsarskara som skämmer bort mig med snälla, peppande, varma ord hela tiden.

Tack alla ni. 

Och nu har bloggen fått nytt utseende. Det var på tiden, visst?

Bilden gör mig pirrig i magen. Och nä, jag har fortfarande inte fattat det här, jag tror fortfarande att jag bor i en lite lya och bara är och låtsasbor på ett väldigt gemytligt ställe tillsammans med min Lilla familj.

Oavsett;

Ha en god lördagkväll! Det ska vi ha. Vi har precis varit ute på långpromenad i gasen-i-botten-sommarregn. Dyngsura blev vi, så att säga. Nu ska vi piffa till oss och gå på tårtkalas!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4