Hej, det är jag! Liten! 

Jag vet att det var minst 200 år sedan jag bloggade senast. Jag har inte tid, helt sonika! Har sommarlovsdagarna fulla av göra, ni vet. Jag snickrar med pappa (snor verktyg), klipper gräset (med hitte-på-gräsklipparen på tre hjul) och hjälper mamma med alla möjliga saker . Fast för det allra, allra mesta, så leker jag. Leker och leker och leker. Mest ute, såklart. Sitter i sandlådan, sparkar boll, rymmer, är ute på äventyr med mamma och så leker jag i mitt rum. Rummet i rummet.

Där;13072015-IMG_8157

En hörna i mamma och pappas stora sovrum, där har jag min hörna. Mamma och pappa är inte redo att sova utan mig ännu. Ja, alltså.. jag har ju sedan en tid tillbaka fått sova i egen säng, i alla fall. Det är väldigt skönt. Ibland får mamma återfall och har mig i storsängen.

13072015-IMG_813813072015-IMG_813913072015-IMG_8141

Det finns massor att leka med där inne.

Så, där pratar jag i min egna telefon med alla möjliga människor, kör bilen och brummar högt, läser för mig själv (ibland får mamma läsa, men jag vill att det ska gå foooort så då går det bäst att läsa själv!) och så dansar jag och snurrar runt med armarna utsträckta i luften, till den musik jag ordnat mig med hjälp av musikleksakerna.

När det blir kväll kryper jag ner i sängen med min vällingflaska.

13072015-IMG_8146Bland alla gosedjur.

Och så ber mamma Gud som haver med mig och hönsmammasitter bredvid mig tills jag somnat..

13072015-IMG_8155Sen sover jag gott hela natten lång och vaknar sedan till en ny morogn, fulltankad av full-fart-bränsle. Det första jag gör är att ta den där nyloppade skolplanschen med hästen på, och så härmar jag hästen tills jag är alldeles hes.

13072015-IMG_8140

Sen är det frukostdags och morgonlek.

Och lite så ser mina dagar ut. Jag mår som en prins och har ett rum i rummet.  Det är inte dåligt!

/Liten

G-VMBJT57ZE4