08032015-IMG_9640

Det känns ohyggligt mysigt att få göra ordning ett litet rum till Liten.

Inget rum som han kommer att ha i en massa år, eftersom det så småningom kommer att göras fint badrum där inne. Sovrum är tänkta att vara på övervåningen. Men som sagt, en sak i taget (vi får lov att bromsa oss båda. Både jag och mannen är så ivriga!). Det här är ett många-års-projekt hela alltet. Det där med badrum och övervåning tar vi om en halv evighet eller så, vi har ju redan nu ett gäng projekt på g. Fram tills det blir badrum i Lillrummet, ska liten ha Lekrum där och såklart håller jag på att surfa mig smågalen efter saker att ha i hans rum. Vi ska göra ordning golvet (har hittat ett trägolv även där!) men låta resten vara som det är. Jag älskar att göra mycket, men med små medel. En liten utmaning, väldigt roligt och det kan bli så himla, himla bra. Ta saker vi redan har, ställa fram sånt som är undangömt, som det där söta födelsedagståget från Jabadabado. Addera lite nytt och lite loppat.

Något nytt Liten behöver är till exempel en fin matta och en lampa i taket. Sen önskar han även sig stora askar med siffror på, att stapla på varandra. Precis såna som Jabadabado har och som finns hos Lekmer. På CupoNations hemsida hittade jag en exklusiv rabattkod hos Lekmer , som ger 10% rabatt där man kan passa på att fynda. Perfekt tycker jag i dessa lekrumsfixartider! En hel del prylar är ju redan på nedsatt pris just nu hos Lekmer, så med ytterligare 10% kan man ju göra sig riktiga kap! 

cupoblogbanner-sweden

Lillafrunsdagbok.se

G-VMBJT57ZE4