07082015-Skärmavbild 2015-08-07 kl. 10.15.51

TÄVLING AVSLUTAD!

Där uppe;

Baksidan av något fiffigt!

Om sommaren flätas dagarna ihop med varandra som ett vackert pärlband. Dag och natt suddas ut och tider blir mindre viktiga. Så plötsligt är det mitten av augusti och vardagen är i full gång. För att den, trots sin svischande fart, ska kännas värdefull och något man mår bra av. Då har jag mina listor och livs-planeringar som räddning.

Till min hjälp beställer jag varje höst en Personlig Almanacka Den är fantastisk. Både väldigt, väldigt fiffig och bra. Och dessutom designad precis så som jag önskar den. Personlig, helt enkelt. 

Nu har ni chansen att vinna en sån där fiffig och fin Almanacka att designa precis som ni vill ha den. Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla, är att skriva i kommentarsfältet här nedan vad ni tycker är mysigt/bra/härligt med hösten! Superenkelt!

Höstboost och Tävling på samma gång, alltså.

Vinnaren lottar jag fram den 16 augusti! 

Lycka till!

lillafrunsdagbok.se i samarbete med Personlig Almanacka

G-VMBJT57ZE4