04092015-IMG_1976

Håhåå, så sköööönt.

Avrundade arbetsveckan med att stanna till hos Storan och hämta ett fång med rosor att göra fredagsfint med hemma, sen körde jag hemåt och har ganska nyss ramlat innanför dörren. Efter en marathonlång arbetsvecka som började tidigt i måndags och som liksom har tuffat på ända tills nu, till sena fredagkvällen.

Åh, nu är jag verkligen inskolad på jobbet känns det som. Den här veckan har jag jobbat enligt mitt egna schema, vickat för en annan lärare och nu två senaste dagarna varit på Stråk- och Blåsläger och spelat tillsammans med en massa kids som dessutom avslutades så fint i kyrkan med spel för föräldrar och andra.

04092015-IMG_1981 04092015-IMG_1984.

04092015-IMG_1980Men nu är jag alltså hemma, har helg och pustar ut. Förbenat skönt!

Pussar liten minimänniska och förundras över mannen. Världens bästa. Han som roddar Liten och hund och fixar och grejar. Nu håller han på att frysa in lingonsylt han kokat och bjuder sin fru på hemmagjord pizza till sen fredagmiddag. Gräsmattan är nyfrissad efter att pojkarna klippt den tillsammans idag. Och innetak är målat och redo att spikas upp där ute på Verandan. Oj som dom har jobbat på idag alltså. Idag också. <3 Ute på bron ligger den där högen med mattor och väntar på att få läggas på nyskurade golv.

Så ikväll blir det fredagsmys på hög nivå; jag ska fullkomligt gasa på med massa skurmedel och göra hemmet skinande rent! Nu ska det bli ordning på taket!

Önskar er en jättefin helg!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4