11092015-IMG_2352 11092015-IMG_2330 11092015-IMG_2331

Fredag!

Här hemma vaknar jag och Liten i storsängen tillsammans. Vi fick lyfta över honom i natt då han vaknade och skrek som en stucken gris. Vi förstod direkt vad det var; krusbärspartyt som knappt hade något slut igårkväll. Han älskar ju sånt där; frukt och bär. Men det kan bli för mycket för lillmagen, det har vi fått klart för oss nu. Liten verkar ha en liten stenmage och har kanske haft ont i magen typ fem gånger i sitt liv. Jag känner ändå igen på skriket att det är magont för honom. Tänk vad man lär sig att läsa av sitt barn som mamma och pappa. Det är häftigt!

11092015-IMG_2341

Idag är allt precis som vanligt igen och det tackar vi för. Aptråkigt att ha ont i magen och dessutom åkte mannen iväg tidigt, tidigt i morse och kommer hem på söndagkväll. Jag tycker såklart att det är skönare att vara båda två om Liten inte mår bra, liksom.

11092015-IMG_2345

Och där är han ja, Minimannen! Iklädd nattskjorta och i full färd med att jaga flugorna. Hans vänner här hemma. Och så säger han Men titta! Men titta! åt precis allting. Gullunge. 

Nu är frukosten äten och alla mattor är utslängda. Vi går här och skrapar skräp från fötterna, både Liten och jag, och konstaterar att det kommer rassla fint i dammsugaren under dagen städrace. Men innan vi tar tag i det så ska vi ut på långpromenad med vagnen och stanna till på mitten för att leka en stund med kompisarna på Förskolan.

Så himla skönt med fredag. Som alltid.

Ha en fin fredag!

Lillafrun