20102015-IMG_4992

Med en morgondisig Dagens Morsa vill jag bara säga 

-God morgon och önska er en god tisdag! 
20102015-IMG_4999

Den där klänningen kommer från Lindex för övrigt. Ett par år gammal, men vet att mamsen shoppat kjol nyligen i samma tyg. Såå himla skönt! Ett tips helt sonika. Och ja, dojorna kan ni ju vid det här laget (ett par Blundstone. Gåva från Footway).

Tisdag!

Jag var allt annat än pepp på att ta mig ur sängen i morse när alaramet ringde. Låg och övervägde om jag skulle skita i min plan, men på något vis så blev det inte så. Idag heller. Jag vet ju att jag aldrig ångrar mig OM jag tar mig ut, snarare skulle det vara tvärtom. Så i kolsvart mörker, med lager-på-lager-klädsel och alldeles för stor reflexväst, startade jag dagen med en löptur jag såklart inte ångrade efteråt.
Pojkarna sov fortfarande när jag kom hem. Men nu är det vaket läge som gäller, ja i alla fall på den stora mannen. Minimannen sover fortfarande. Frukostdate pågår med andra ord, så jag ska sätta punkt här och hinna prata lite med min älskade M som åker iväg senare på uppdrag norrut.

Så Förskola och Jobb väntar denna tisdag, i vanlig ordning.

Vi hörs väl så småningom!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4