05112015-IMG_5915Åh, jag längtar tills jag är här igen; på väg in i huset i eftermiddag.

Och ja, God Morgon förresten!

– Jag sitter här i min ensamhet och sörplar kaffe och äter det där kalljästa brödet jag bakade igår. Inne i sovrummet snusar två älskade. Jag var precis in och tittade på dom och dom ligger tätt, tätt intill varandra. Så gulligt att jag kolavippar. Senaste tiden har Liten sovit med oss och det är ju så mysigt att det inte är klokt, kanske också dumt med tanke på att han ju gillar sin säng och nu kanske vant sig av med den bara för att mamman tycker det är så mysigt att ha honom bredvid sig? Nåväl. Inga världsproblem alls. När han börjar bli en sådär femton bast, då kanske jag kommer tycka att han börjar ta lite plats….

men titta här då;

05112015-IMG_5925

Någon vaknade precis och visar sin mamma hur fint hans nattlinne är. Och jag kan bara, bara hålla med honom.

Nu ska jag pussa på min lillvän innan jag svischar iväg på jobbet. I eftermiddag och kväll när var våra uppdrag är slutförda för dagen. Då, då väntar familjehelg. Fredag, lördag och söndag. Tjohooo så lyxigt!! Vi som aldrig är lediga en hel helg tillsammans. Men plötsligt händer det, och då känns det så fint att det inte är klokt!

Så ja, vi har något att se fram emot.

Hoppas att ni får en fin torsdag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4