03122015-IMG_6932Ja, inte alls för att jag bryr mig om sånt här i vanliga fall. Men nu råkar det vara så att det ju har varit skitkrångligt för oss precis hela hösten och att nu alla problem i den här stilen är lösta och det är omåttligt skönt och festligt!

 I eftermiddags stod vi alla redo att åka norrut och upp till närmsta stad.

Där festade vi till det med goda räkmackor och smoothies på mysigt fik. Liten kom på det där roliga i att åka rulltrappa, jag kilade in hos optikern och hämtade ut ett par sprillans nya glasögon (jag tog en sån där helförsäkring när jag köpte dom, som gjorde att jag inom det närmsta året fick ett par nya ifall det var något… typ att Liten skulle ha pajjat dom. Och vi kan väl enas om att varken han eller jag varit så himla rädda om dom senaste tiden då jag vetat att ett par nya skulle bli mina. Men nu är det andra bullar!) och så köptes ännu en ny julstjärna och lite annat smått och gott till hemmet. Sen drog vi iväg, till ett ställe jag som sagt är helt ointresserad av i vanliga fall, men inte just idag faktiskt. Vi landade hos den där toktreeeevliga Bilmannen.

I höstas, typ i september. Var vi ju och provkörde ett Rymdskepp. Ett sånt där där man knappt behövde finnas i bilen, bilen körde av sig själv. Typ så. Stor och rymlig, så-säker-en-bil-kan-bli-säker. En riktig familjebil, helt sonika. Och mannen bestämde att en sån fick det bli. Vad vi inte visste, var att väntetiden var 3 månader. Mycket logistikfix har krånglats med i höst, men nu tusan är vi en mer i familjen. Tack till älskade Mamma&Pappa och till M´s Mamma&Pappa, ni har fixat så att det ordnat sig för oss i alla fall här ute på landet där behovet av två brumbrum är ett faktum!

03122015-IMG_6935En blank och som-spegeln-på-nattsjön-svart brumbrum, som Sisse säger.

03122015-IMG_6936

Främst M´s företagsbil men också den bil vi kommer att åka längre trippar med hela familjen. Det känns fantastiskt skönt att veta att M sitter och åker så tryggt det går, nu när han är så många mil på stora vägen härs och tvärs.

Liten satt med pappa under den timmes-långa (snark på den säger jag) genomgången av alla miljarder finesser som helt obegripligt kan finnas i en bil. Sen premiäråkte Sisse hem med sin pappa från staden medan Morsan tuffade efter med vad som nu plötsligt blev Gamla Pärlan. Somnade på direkten gjorde Liten, och det var ju ett bra betyg, liksom.

03122015-IMG_6938

Så det var sannerligen dagens stora happening. En svartblank familjemedlem.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4