04122015-IMG_6963Det är en lyckans dag idag;

 Du har nämligen chansen att vara med och tävla om en av mina absoluta favoriter från textilföretaget Nyblom Kollén (läs mer i det HÄR inlägget där jag visar fler bilder från kollektionen). Nyblom Kollén är kända för sina tidlösa, lantliga textiler vilka passar in både i det moderna och det lantliga hemmet. Hela kollektionen finns att köpa på Butik Stora Holm

I Juletävlingens pott ligger en 2 meter lång Marika-matta i valfri färg (till ett värde av ca 800 kronor). Som ni ser har jag den röda och jag är helförftjust.

För att vara med och tävla behöver du bara svara på vilken färg du önskar samt hur du tänker inreda med din fina matta. Lämna svaret i en kort kommentar i kommentarsfältet nedan och följ gärna Nyblom Kollén på Facebook och Instagram. Tagga gärna en vän på Instagram också, vettja!

Tävlingen pågår till och med den 16/12 23.00. Inlägget är ett samarbete mellan Lillafrunsdagbok och Nyblom Kollén

04122015-IMG_6970