05012016-IMG_7886

3 ska bli 4, alltså.

– Det känns helt fantastiskt. Det tycker vi alla tre. En utav oss kanske inte har sådär jäääättemycket koll ännu. Men jag är säker på att den där lilla Minimänniskan kommer bli Världens Bästa Storebror. Och älskade mannen, han som är den finaste pappan jag vet.. nu ska ännu en stjärna få honom till pappa och det känns så fint att det inte är klokt. 

Och ni! -TACK för alla lyckoönskningar, grattisar, hjärtan och hejjarop!

Och jag veet att ni är några listiga typer som börjat fundera och fundera, efter mitt nyårsinlägg.Klänningen ramlade framåt och gjorde att det såg ut som att jag var gravid i nionde månaden och skulle föda dagen därpå, typ. Och så dom där mjölkbomberna som inte vet någon hejd på tillväxt, ej heller denna gång. Och joho! Allt det där var jag medveten om… det här är ju min dagbok, och jag ville promt ha en familjebild från vår Nyårsafton 2015, så jag tänkte att äsch, dom får fundera lite!

Men nu kör vi alltså; Lilla Familjen ska bli en till i familjen och det känns så stort att det överhuvudtaget inte går att greppa ännu. Jag har inte börjat känna något litet fladder, men längtar sååå tills dess. Nu mår jag sådär att jag känner mig helt som vanligt, känner mig typ totalt opreggo. Har till och med varit till Barnmorskan och bett henne ta nytt gravtest. Mannen satt bredvid och såg finurlig ut och sa med sin lugna röst till Morskan att Hon äär gravid. 

Men jag ville promt kolla, igen. Var då tvungen att gå iväg och ordna kiss i kopp på den där toan som låg en halvmil från Morskans rum och mitt i hela vårdcentralen. Styra eländet tillbaka genom hela korridoren för att ta mig till Morskan där hon satt, längst bort, på sitt lilla rum och skulle göra testet. Mannen satt också där.. och jag ville för allt i världen inte att han skulle se mitt kiss. Min Barnmorska denna gång, är precis en sån typ som min förra. Heeelt underbar, jag heldiggade även denna Morska, på en gång.

I alla fall…Morskan jonglerade koppen så festligt (menat varsamt), att allt ÅKTE UT PÅ GOLVET BREDVID MANNEN…. å kära nån. Ja, ja.
Testet visade jättepreggo och vi gick glada därifrån. Det var huvudsaken. Och Mannen? han kunde inte låta bli att sluta flina åt hela alltet. Äsch.

Men nu vet även ni; Vi väntar på ännu en stjärna till familjen. Jag är i cirkus fjärde månaden nu. Det är tänkt en Sommarbäbis, med andra ord!

Åh. <3

PS. Jag återkommer så småningom och berättar lite mer om för-andra-gången-preggot och så… DS.

Lillafrun