Åh. Äntligen är det onsdag den 27 januari!

I natt har jag varit vaken mellan 02 och 03.30. Det var inget som brydde mig, jag låg och filosoferade och klappade magen och lyssnade på pojkarnas andetag. Jag har vilat så mycket denna veckostart att sömnen verkar vara fulltankad och mer därtill. Det är ju skönt. Men förutom det där filosoferandet så var jag pirrig i magen också. Och är fortfarande. Mannen också. Liten förstår inte så mycket.

Idag är en pirrig och spännande dag, en väldigt efterlängtad sådan. Och den kråkhostande, feber- och snortokige morsan, mår minsann mycket bättre idag. Hurra! Vi har laddat upp på bästa sätt; mysig morgonmusik, en liten som höll om sin mamma i sin lilla armkrok innan vi klev upp, ( kolavippar så gulligt. Jag höll om honom, och han om mig. Min fina unge, alltså <3) många snoozningar och så med riktig brakfrukost. Förutom gacka (macka) och sånt, så hade vi idag också lite finare ääj (ägg);

27012016-IMG_8609

En tolvpack hemägg som känns som en rikedom att ha i kylskåpet. Såå fina, så olika, så goda.

Så; här har vi onsdag. En början i alla fall. Och nu ser vi fram emot fortsättningen! Hörs snart igen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4