28012016-IMG_8654

 

Alltså, titta! Är det inte de vackraste i fredagsblommeväg man någonsin sett? Jag tror det, faktiskt. Köpta idag, på vårat lilla Ica i byn. Inte klokt så bra!

Torsdagsrapport, ja;

 

M har haft hemmadag vilket gjorde det väldigt enkelt att bara låta lilla Minimannen stanna hemma från Förskolan idag. Jag hörde när jag vaknade i morse att Sisse börjat få sin mammas hosta, nämligen. Och är det någon som absolut inte ska härda ut, så är det han. Så när jag rullade hem efter jobbet, efter en fasligt krasslig men bra arbetsvecka, mötte jag båda mina pojkar hemma. Liten hade precis somnat i vagnen, så jag och mannen passade på att gå en långpromenad. Efter tre dagar av vila så började vi klättra på väggarna lite. Väldigt skönt med en runda i sol var det. Vi drog en runda på byn också, köpte färg på färgaffären och fredagsblommorna på Ica och så suktade jag efter semlor utanför Bageriet, men konstaterade att det vore fasligt tråkigt att äta idag då jag inte har den minsta smak…

Nu har vi kväll och jag njuter av att ha helgen framför mig. Huset är städat och sovrummet är vädrat och i storsängen är nya lakan inbäddade. Håhå så gott jag kommer sova i natt! Hoppas, hoppas bara att inte lillvännen behöver få feber och hela det där köret jag haft i veckan. Vi håller tummarna.

Tänk att det är fredag, imorn igen.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4