29012016-IMG_8759

Förra veckan släppte polarn o. pyret en ny randig skara klädplagg. Jag föll direkt då den här typen av kalsongdressar är det mysigaste jag vet att klä på Sisse. Men på en grisblink var det slut på nätet och härs och tvärs. Storasyrran M var superschysst och shoppade loss åt Liten i stora staden, där storlekar fortfarande fanns och så skickade hon hem paketet till oss i Norr (Tack!! <3).

Så, häromdagen kom coolaste Minimannens Superhjälptedress hem i postlådan.29012016-IMG_8791 Ni vet ju att jag är svag för detta märke, det är verkligen vansinnigt bra och håller för tusen tvättar och med mudd på både byxa och tröja på en sån här dress, kan man dra till med storleken, vika upp mudden och ha den länge. Länge, i en minimänniskas liv mått mätt. Dom växer ju så det knakar dom här små!29012016-IMG_8794 Så vi har en Sprallig Superhjälte här hemma som tycker att han är faaasligt snygg.

Det spelar ingen roll om det är något nytt, han tycker att han är så vansinnigt snygg i vad som. Himla gulligt och helt rätt, tycker mamman. I den här stassen verkar han dock tycka att han är lite extrasnygg, vid påklädning stod han med småhänderna i sin raka rygg och liksom sträckte ut ena benet och spretade på tårna, som för att visa hur stilig han var.

29012016-IMG_8814

Suta pappa! (Sluta pappa!) . Sisse Sinna (Sisse springa!. Precis som Alfons).

Han vet vad han vill, den där hjälten. 29012016-IMG_8803 … han som fullkomligt älskar att leka jaga. 29012016-IMG_8817

Och idag är det lördag.

Solen skiner även idag, men till skillnad från igår när snön låg gnistrande har vi senaste halva dygnet haft en drös plusgrader och spöregn som gjort att snön förvandlats till isgata. Inte klokt så konstigt. Så idag är det kridskoläge här ute på vår lillväg. Hela familjen somnade tidigt igår och vaknade tidigt i morse. Så vi är redan igång med dagen, och det är ju himla härligt. Jag vaknade först och har suttit och klistrat in kort i Litens fotoalbum, något som varit på jättepaus under flera månader nu. Nu ska vi klä på oss och gå ut.

Jag har fortfarande morgonrock på mig. Minimannen tväröppnade den nyss och utbrast; Ooouj, titta här Pappa! 

…Och där fick vi ännu ett gapskratt denna dag. Livet med en minimänniska, alltså. Bästa som finns.

Mannen uppdragar senare idag och ikväll, så vi passar på att ha tillsammanslördag så mycket vi bara kan framtill dess.

Hoppas att ni får en god lördag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4