05022016-IMG_9142Jag har inte så dyra eller komplicerade nöjen. Inget jag tänker på, att det ska vara så. Lite fiffigt är det såklart, när jag tänker efter.

Att sitta på kökssoffan och sörpla kaffe i lugn och ro, tillsammans med mina bättre hälft. Att spela svängig musik på pianot och se lillungen dansa med dom skönaste movesen jag någonsin skådat. Att stå ute under stjärnhimlen en klar vinterkväll när dagen snart nått sitt slut och en ny snart tar vid. Att ta kameran och föreviga ögonblick jag inte vill släppa taget om bara sådär.

Det är Livskvalité. För mig.

Och som ni säkert förstått, så vill jag ofta, ofta föreviga tillfällen. Många gånger hamnar dom här i dagboken. Ibland bara i form av en liten rygg med bagarmössa på huvudet. Framsidan hamnar i Litens egna fotoalbum.

Att ha förevigade ögonblick, utspridda som hjärteströssel i hemmet. Det, är så himla, himla fint tycker jag. Förutom att framkalla och stoppa in i album, så är det ju fotona som är framme som är så himla roliga att ha, eftersom det är dom man ser oftast. Som lilla fotodörren till Sisse. Eller den Kalendern från Önskefoto, som vi proppat med bilder på Lilla familjen.

05022016-IMG_9133Eller familjefotot av oss tre. Eller pyttebäbisbilden på Liten när han bara är någon timme gammal. Eller som bröllopsfotot på mig och M;

05022016-IMG_9136

En Canvas i storlek typ jättestor som jag bara älskar och som även du kan klicka hem hos Önskefoto om du också skulle vilja fylla hemmets väggar med kärlek. Ja, inte en Canvas av mig och mannen, kanske! Jag fullkomligt älskar denna tavla som hänger i Salen. Ett ögonblick från vår älskade bröllopsdag.

Det är så enkelt att ordna, det där hjärteströsslet och gör så himla himla mycket för hemmet och känslan där i. Hjärteströssel…

/Lillafrunsdagbok.se