10022016-IMG_9292 10022016-IMG_9293

 

Onsdag, redan!

Den här veckan verkar gå i snabbfart deluxe. Måndag och tisdag har fyllts av Musikfröknande och Förskola och för den tredje av oss med hemmajobb. Någon har slocknat på kökssoffan både en och två gånger, en Miniman har lärt sig ännu fler nya ord och Mannen har rensat ut rum uppe på övervåningen, rivit golv och börjat skotta spån. För att reka läget liksom. Woho! Så har det tränats förstås, lästs en massa Alfons, ätits bruna bönor och promenerats i ett väder som är grådassigare än en blöt och grå raggsocka.

Typ så.

Och idag har vi fin-onsdag, med lång lista att pricka av. För imorn åker vi på Familjetripp. Så himla mysigt det ska bli! Så fort det hade blivit ljust i morse var jag ute och städade Rymdskeppet. Nu vädras det och bäddas det rent och städas och tvättas och grejas. Jag älskar att efter långtur få komma hem till fräscht hem. Och så packas det. Och har vi tur blir vi klara i bra tid och kan åka iväg på en liten utflykt och hälsa på älskade.

Så vi ska grejsa på här, med magarna fulla av iskall hallonsmoothie!

Må så gott idag!

Lillafrun