21022016-IMG_9934

På gamla skåpet i köket just nu; en massa ljus och rosa nejlikor i bubblig vas. Snön faller långsamt där ute, men fåglarna kvittrar och viskar om snart-vår. Ja, i alla fall Vårvinter, som ju är en så himla härlig årstid här i Norr.

Idag är det måndag!

Natten har varit lugn. Liten behövde bara ni-vet-vad två gånger igår, sen kom hungern och därefter höga febern. Idag rosig om kinderna och loj, men ändå piggare. Sitter just nu i stora, handdukstäckta, fotöljen och äter piggelin. Ur led är tiden….. men vad tusan har man Äckelsjukan, så har man. Liten är överlycklig över att ha fått en alldeles egen glass och säger direkt jag kommer nära honom att Mamma inte ha aais, de ä mi-min och skyndar han sig att nicka Ja! när jag frågar om han har det bra. Lillvän.

 Jag och mannen är fortfarande friska. Peppar, peppar. Pappan som skulle jobbat hemma idag och kan skjuta på jobbet, får ta hand om skatten. Själv drar jag iväg för en dag av klassundervisning.

Jag är fortfarande så himla varm i hela kroppen efter vår fina helg. Tänk att vi vågade oss iväg, jag och mannen. Vi hade planerat den här helgen, men så för några dagar sedan slöt vi ut den… vi älskar ju att vara med vår unge, liksom. Så till sist kom vi ändå fram till att Sisse skulle ha det überbra, och vi med. Att längta efter varandra är också nyttigt och fint. Så rätt vi hade! Att helgen sen slutade i Äckelsjuka, det är bara att sudda ut i fokusfältet….fast ändå inte. Det är livet liksom! Och jag älskar allt med Lilla-Familjen-livet!

Näpp, nu ska jag kila! Önskar er en god veckostart!

Lillafrun