21022016-IMG_9917

Något prickigt till en älskad sommarBäbis. Så litet och såå förbenat gulligt!

Och vet ni! Idag ska vi få träffa Pyret igen, jag och mannen!

Senast när vi var på Ultraljud, så var bäbisen pyttepytte. Lite för yttepytte tydligen för att man skulle kunna se allt man ville se i lilla hjärtat just då. Det handlade om några dagar så skulle man kunna få se, men så fanns ingen tid så nära inpå. Vi hade fått en så-tidigt-som-möjligt-tid, och det var jag glad för… fast lite jobbigt kändes det när det blev sådär, att allt inte kunde ses där och då. Men det var inget som gjorde oss rädda eller så. Det var bara så det var. Bäbisen var lite för pytte, tiden tickade på och det fanns inte mer av den varan där och då så vi fick en ny tid. Men då det inte kryllade av UL-tider, så fick vi en tid hundra år senare. Eller ja, en månad senare. Kändes som en evighet. Men nu har det alltså helt plötsligt gått en hel månad och vi är på väg tillbaka, för att återigen få träffa lilla livet, Pyret i Magen.

Och som vi längtar! Lilla Hjärtat. <3

21022016-IMG_9915

Och det är fredag !

Pojkarna sover fortfarande. Sisse har nyss i halvsömn ropat mamma?, pappa? som för att kolla att mina ord Både mamma och pappa är hemma när du vaknar imorn! faktiskt var sanna. Efter checkande av det, har här snusats vidare bredvid mig. Jag tycker det är så mysigt att ligga vaken en stund bara jag. Men efter några minuter, så känner den här hungriga morsan frukostlängtan. Så nu ska här dukas fram frukost; kokas russingröt och ägg och laddas kaffebryggare. Sen ska vi packa in oss i Rymdskeppet och åka till ett efterlängtat gäng; Mormor&Morfar och Torehunden. Jag och mannen ska träna varsitt pass i hardcoregymmet innan vi drar mot stan och Pyret. Och Liten?Han ska ha finfredag i lilla byn, hela dagen lång.

Jag tror på en höjdarfredag!

Hoppas på detsamma för dig. <3

Lillafrun