13032016-IMG_1312 13032016-IMG_1313 13032016-IMG_1317

Så var det måndag igen, ja.

En sån där vanlig måndag. Men vilket lov det var, det där! Kära nån, alltså.  Det har gjort oss, hela familjen, så gott.

Det där pärlbandet av dagar, det sparar jag i min hjärteask;

Taikonshäng med hela Storfamiljen. Ett dunder-och-brak-Tvåårskalas. Massa tid tillsammans med Lilla Familjen. Vi rullade oss en SnöBernt en dag. Firade en Tvåårsdag en annan. Åkte och badade och simmade en tredje. Det har spenderats mååånga, många timmar utomhus, med bobåkning och långpromenader. Timmar i Slalombacke bland en massa älskade. Och andra halvan av lovet har gett oss så mycket sol att det inte är klokt. Det har bakats bröd och lästs nyaste Alfonsböckerna. Klistrats klistermärken i pysselbok och plockats videkissar. Skoteromvändning, från rädlsa till lycka, för en Liten. Den Första Riktiga Skoterutflykten tätt därefter. En drös med härliga träningspass. Luncher utomhus. Varmchokladsörplande, med sol mot näsa…

… Tack Sportlovet!

Och nu kör vi måndag och Vardag och det är ju bra fint, det med. Det blir en bra måndag, det här.

Önskar Dig en fin veckostart!

Lillafrun