06072016-IMG_2168Hej, det är faktiskt Jag nu. Storebror.

Där är jag och Lillasyster. Om kvällarna när vi går kvällspromenad hela familjen, så brukar jag bädda om henne. Noggrant, noggrant. Jag har stenkoll på henne, säger ”hon vill ha mat, kanse?” när hon knorrar till. Så försöker jag lära henne att napp o tjasa är något livsnödvändigt, fast så långt har jag inte lyckats, ännu. Men ganska så god tycker hon nu att nappen är, faktiskt. 06072016-IMG_2169 Lille Vän, kan jag mumla för mig själv. Hon är jätte, jättegulli, min Lillasyssej. Titta här, liksom;06072016-IMG_2172Både cool och gullig, på samma gång. Mamma kallar henne Juniflickan.

Vet ni varför?

Det är ju för att hon är våran Juni, såklart. Vår sanna Sommardröm. 

09072016-IMG_2317

Juuuni, som jag säger så fint. Hon har världens minsta och lenaste fötter.

09072016-IMG_2330

Och så är hon jättejättetrött, har massor med mörkt brunt hår och luktar lite som en kattunge. Och låter som en också, förresten. Jag älskar henne. Och hon mig.

09072016-IMG_2324Så. Nu vet ni. –Det där är Juni! Min Lillasyssej.

 

Idag vaknar vi till Lördag här hemma på drömgården. 09072016-IMG_2356Jag och Juni har haft morgonmys i Storsängen och nu sörplar päronen kaffe som galningar. Dom la sig sent, sent i natt. Men, så har vi sovit gott också, i renbäddat. I tvättkorgen finns knappt en liten ministrumpa. Hela hemmet, är tokskinande. Och där ute är det bara ganska så lite kvar av Verandamålningen. Så idag, är det leedig Sommarlovsdag som väntar, har jag bestämt. Vi har inga planer alls. Jag är smultronsugen, så… kanske söker vi oss till ett smultronställe, kanske bakar mamma en rabarberpaj som vi kan smaska på, kanske.. ja, vi får helt enkelt se vad dagen erbjuder.

Hejdå.

/Liten. Numera, Världens Bästa Storebror.

G-VMBJT57ZE4