17092016-img_6713

Där;

Mina senaste loppisfynd.

Det blev ju såklart inte så väldans mycket loppisspringande i somras. Bäbisgoset fick givetvis ta den tiden! Jag tror vi var på en sväng, eller förresten kanske två, tre när jag tänker efter. Men bara senaste veckan har vi varit iväg på två svängar. Såå mysigt. Och Minimannen har blivit lik sin mor och hurrar loppis!! när han hör att vi är på väg.

Häromdagen hade han dom där två tjugorna med sig, som var hans alldeles egna. Han hade hjälpt grannen starta gräsklipparen en dag förstår ni, och då fick han tydligen lön. Kan tänka mig att pappan gjorde jobbet och Minimannen charmade. I vanlig ordning.

17092016-img_6714

Och såklart skulle han loppisshoppa för dom där pengarna. Skitnöjd var han där han kom med nävarna fulla av roliga leksaker. Jobbigare var det när han skulle måsta lämna från sig stålar. Men bra blev det såklart till slut när han fick pengar PLUS leksakerna. Wow, liksom! (Dvs han fick växel tillbaka och dom leksakerna han köpt, men det där med växel förstod ju inte prinsen såklart utan tyckte att han minsann fått det huur bra som helst. Gullunge!)

17092016-img_6701 17092016-img_6704

Men morsan gick på liten annan typ av fynd-jakt, om man säger så.

En spegel, kanske till ett framtida barnrum där uppe. Och ett fat som var i en storlek vi inte har. Ett sånt där fat jag inte kan få för många av. Och så lerkrukor såklart, till mina små pellisskott! 17092016-img_6706

Och till sist, ser ni vad som ligger där i fönstret?

17092016-img_6712
Så himla vackra ting.

Riktiga såna där målbildsgrejer, för mig. Dom ska nämligen, en dag i framtidens framtid, ligga där uppe på den där vackra badrumskommoden i vårt nygjorda baddrum. Där uppe, ja. På den där övervåningen som ännu är kallvind. Men här dröms det för fullt och det är alldeles underbart. Så, dom får helt sonika bara sparas i loppispåsen, och så plockar jag fram dom när det blir dags!

17092016-img_6711 17092016-img_6709
Loppis, alltså.

Annars har vi kanske jordens vackraste lördag i dag, jag och mina älsklingssmåttingar. En sån där riktigt höstkrispig sådan, med strålande sol och så god luft.

Loppisfynd och vackerhöst. Här klagas inte! Men vi längtar en aning till i morgon. Ja, det gör vi. <3

Hoppas att ni har en finfin helg!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4