28102016-img_9209
Ja, se där, ja!

 Bjossans nappflaskor som han är så förtjust i. Lillan har inte spanat åt någon nappflaska ännu. Men någon gång i livet, blir hon säkert en vällingälskare, hon också. För mig och mannen är det självklart att välja glas och inte plast när det gäller nappflaskor.

Dom vanligaste plasterna som används i nappflaskor utsöndrar hormonstörande ämnen, eller andra plastkemikalier som man inte vet effekterna av idag. Det här sker särskilt i kontakt med värme. En nappflaska i plast behöver alltså inte vara fri från farliga ämnen bara för att den är fri från BPA. Så, välj en i glas!28102016-img_9218

Hos Ekokul hittar du mängder av leksaker och barnartiklar. Bland annat dessa flaskor i glas med skönt silikonhölje runtom, från Lifefactory. Så bra och dessutom skitsnygga, håller sig fräscha i evighet och finns i massa fina färger.

Ohyggligt lägligt i dessa kommande julklappstider, har ni nu chansen att vinna ett presentkort till ett värde av 300 kronor hos Ekokul. Vill du inte just klicka hem en nappflaska i glas, så finns det masssssor av braiga, roliga och kluriga saker inne hos Ekokul.

 Det enda du behöver göra för att vara med och tävla, är att svara på frågan;

Hur många nappflaskor finns det i Cherub Babys starter kit?

(Psst! Ledtråd från mig; klicka HÄR och räkna flaskorna…)

 Tävlingen avslutas tisdagen den 8e november kl. 23.59. Därefter lottas en vinnare fram bland er som svarat rätt på tävlingsfrågan.

Lycka till!

lillafrunsdagbok i samarbete med Ekokul

 

G-VMBJT57ZE4