19112016-img_0398 Hej, det är jag!

-Bjossan!

Ja, eller Minimannen. Tidigare mest känd som Liten. Mammas Prins. Eller också kan man bara säga Sixten. Det är ju det jag heter, resten är ju bara hittepå! Både jag och Lillasyster har alla möjliga smeknamn och jag förstår att det är av kärlek menat, så jag brukar gå till mamma och vilja att hon ska repetera, då och då. Frågar då;  ”Mamma, är jag din plins? och daaarling? din älsking, visst? ”

Så säger jag.

19112016-img_0404

Mamma och jag lekte så mycket igår att jag gjorde fredagnatt prick 17.44, och tog morgon cirkus tretton och en halv timme (!) senare. Det satt som en smäck!

Idag är det Riktig Lördag.

När jag vaknade hade pappa kommit hem. Vilken lycka! Så vi har haft mysig lördagmorgon, hela familjen. Det hör sannerligen inte till vanligheterna, att vi är hemma allihopa en lördag, alltså. Men som ni ser, så har jag egna planer idag. Följa med Farmor och Farfar. Till stan. Hur coolt!? Alldeles själv. Med snyggskorna på, och allt.

Lillasyster och Päronen får stanna hemma. Igår kläckte jag ur mig sötaste kärleksförklaringen till syrran. ”Juni? Jag ääälska dig. Du är bästa Juni nånsin”. Då colavippade människorna i min omgivning. Typ morsan.  (Det där ordet ’nånsin’, det använder jag lite hit och dit. Använbart.)

Mamma och Pappa jobbar där uppe så mycket dom bara hinner. Pappan är nog bosatt där uppe idag, medan mamma springer upp och ner litegrann.  Min Lillasyster sover fortfarande supermycket, så efter att hon fått mat, massa pussar och lek av mamma, så snarkar hon nog vidare så päronen kan röja på där uppe.

Näpp. Jag ville bara hacka mammas blogg lite. Och säga Hej och God Lördag!, typ. 

Ha det så gott!

/Bjossan