27122016-IMG_2324Hej, det är jag! Storebror S!

Vet ni! Idag är det ääääntligen löööördag. Och jag ska få göra sånt där;

Vara med pappa och farfar och en massa andra, nere på brrrrrandstasoonen! Det häftigaste jag kan tänka mig just nu. 27122016-IMG_2346
Bilderna, är inte från idag, nej. Dom knipsade mamma när jag och min kusin E fick sån där lyxig aktivitet med farfar, på jullovet. Vi var där och fick se hur det gick till när Farfar hoppade i brandmansbrallan skitfort, titta på en massa fräsiga saker och sådär. Så åkte vi en tur i Stora Brandbilen också. 27122016-IMG_2344Så coolt!! Jag har längtat tillbaka sedan dess.

Och idag, smäller det!

Det är liksom öppet hus där, eller vad det heter. Mellan typ 12-15, tror jag. Jag är i alla fall på väg nu, så att jag inte missar något.

Så då vet ni vad jag gör idag, bland annat. Ja, mina andra tre darlingar i familjen också förresten. Åker brandbil, äter brandmanskorv (-Det vill säga vanlig hederlig grillad korv…men den är ju grillad där nere på stationen. Så, då blir det ju brandmanskorv. Det förstår ju alla!) och så kryddar jag på mina stora drömmar om att när jag ”blir lång”, att jag då ska få bli brandman. Jag också. ”Pecis som pappa och farfar”. 

/Storebror