11032017-IMG_6048

 

Ja, alltså.

-Av den här bilden, med gladblommor och småhänder vars ägare bett sin morsa lacka naglarna i önskad färg. Det där, gör mig måndagspepp. Även att vi idag ska ta igen lite tappad tillsammanshelg och ha sån där måndag där M är pappaledig och vi är hemma alla fyra tillsammans. Peppigt att Minimannen går här hemma och sprider vårlängtan, att ny matkasse väntar oss nere på affären och att hemmet är sådär ljuvligt nystädat och fräscht och tvättkorgen oförskämt tom (garanterat ej så ihållande men skitesamma) och det bara känns som att det är en bra start på veckan, det här. Sa jag att solen strålar också?

Nu ska jag gå tillbaka in i köket, till gänget. Bäbisgosa och sörpla kaffe och förmodligen behöva gnugga geniknölarna för att svara på än den ena, än den andra frågan från den där lilla pojken jag kallar min Prins Darling.

Den här tiden i livet just nu, skulle gärna få smygpausas lite.

Önskar er en fin måndag!

Lillafrun