15062017-IMG_166615062017-IMG_1673

Hurra, hurra, hurra, hurraaa! För vår älskade Lillasyster Juni på sin 1-årsdag! 

Det är återigen Sommarens Vackraste dag. Den längsta på hela sommaren. För prick ett år sedan…föddes lilla J.

Vår Sanna Sommardröm. Vår Juni. Som liksom entrade världen så häftigt att det inte var klokt. 1 timme och 20 minuter från lilla vattenfallet till att J var född. Vilken tur att vi hann in till BB.. med regnande såå efterlängtade värkar som jag var så peppad på, vägarbete på vägen och med endast 20 minuter inne på BB. Ett ”ok, Emmeli! Du får prova krysta”.. och sekunderna senare, så låg en mörkt, mörkt hårfager liten flicka på mitt bröst. En flicka!

Juni. Så vacker att klockorna stannade och din Vackerpappa och jag kunde inte släppa blickarna från dig. Liten hade plötsligt blivit Storebror och du gjorde plötsligt vår Lilla Familj alldeles komplett. Storebror och Mamma med räserfart. Och du och pappa, med lugnet och coolheten. Så var vi Stora Lilla Familjen och inget kunde kännas mer fantastiskt!15062017-IMG_1670

15062017-IMG_1679
15062017-IMG_1680Lilla hjärtat, som är så cool, en riktig minimammagris, säger hej! till allt som rör sig och delar ut ett leende som garanterat får vilken surkart som helst, glad. 15062017-IMG_1689Hon är ljuvlig, den där lilla bäbisflickan… som idag kanske inte riktigt är någon bäbis längre…

 …Hon doftar som en blandning mellan kola och syren. Kan ryta i när hon inte tycker att saker stämmer. Bakom det där väna, mjuka… gömmer sig också en vilja så stark, så stark. Och J är likt Storebror också en riktig sömntuta. Och bubbelskrattar aldrig så gott, som när Bjossan gör tokiga saker (med avsikt att få Lillasyster att göra just det; skratta). Och går ofta under namnet Bus-Juni…

15062017-IMG_1687

Grattis älskade Juni på din 1-årsdag!

Storebror, VackerPappan och Mamman älskar dig till månen och tillbaka.

… Här började vi fira redan supersupertidigt i morse, så att pappsen hann vara med innan jobbet. Men allt det där tar vi imorn eller så. Kan avslöja att den där lilla minitårtan blev en hit!

Idag ska vi fira!

Lillafrun,

-aka Lycklig Mamma