(inlägget innehåller reklamlänkar)Hej. Det är jag. Juni.

Jag är mer än ett och ett halvt år nu. Mamma kallar mig bäbis. Men det är ju jättefel. Jag ska faktiskt bli Storasyster snart, ju. Hur fräsigt!?

Bäbisgrejen. Sak samma. Hon får fortsätta med det, mamma. Det går bra. Jag älskar henne. Tvinna fingrarna i hennes hår och vara nära, nära. Bland det bästa jag vet. Och så är jag jättekär i min pappa. Och tycker Jejje (min variant av smeknamnet som Storerbror ofta kallas här hemma) är hur cool som helst. Så gillar jag rosa. Jo, det är sant. Väljer helst den färgen på kläder. Så ni må tro att jag älskar senaste klänningen jag fått.

Och vet ni? Jag såg nu, att den finns till pangpris. Värsta reakapet. Mamma tycker inte om rea, men ibland finns godbitar att norpa. Som den här klänningen.

Ni hittar drömmiga vårfina klänningen HÄR

Och i större storlekar, HÄR

Legginsen, som är så där 3 för 2, finns HÄR i fina färger.

Mamma klickade hem några plagg till mig och Bjossan i morse… en del var hemlis. Men jag såg att den HÄR fina, sköna tröjan åkte med.

….

Lite torsdagstipsande av vårfint till er idag, alltså.

Nu ska jag hjälpa mamma med torsdagsstädningen. Liiiite, lite avis på Storebror som svischade iväg till Förskolan i morse. Jag tycker det verkar så roligt där. Det är fasligt mysigt här hemma också, särskilt idag när jag känner mig lite skör och är smygigt febervarm och inte alls skulle orkat leka i sån fart. Men om några månader, när jag blivit Storasyster och allt, kommer jag nog vara mer än redo för det där leka-loss-stället, jag med. Ja, vi får väl se hur det blir… vi tar livet en liten bit i taget och njuter så mycket vi bara oorkar av hela alltet. Sånt älskar mamma. Vi andra med.

Hoppas att ni får en god torsdag!

/Juniflickan

G-VMBJT57ZE4