(inlägget innehåller två reklamlänkar)Den här måndagen började med alla hemma.

Vi lyxar nu. Prick varje måndag är det Tillsammansdag. En investering i livet, sannerligen. Då jag visste att päronen skulle till stan så tog jag chansen att hänga med dom för olika fix. Lämna man och småttingar här hemma och kvista iväg själv. Precis hur busigt som helst kändes det! Gänget här hemma skulle påta med däckbyten och studsmatteframplockning och sånt.

I blötvädertider…

…så kanske, kanske är det någon som missat dessa dressar. Och då är det värt att tipsa, tänker jag.

Alltså, vi är så förtjusta i dessa fodrade regnställ. Nu, såhär kring blöta vårkanten. Och på sensommaren och hösten. Makalösa. Jag skulle helst vilja ha ett själv. Dessa kommer från Didrikson. Kan köpas på flera ställen. Men såg att precis Junis färg (och flera andra färger) fanns till lite piffigare, bättre pris, HÄR

Minimannen har också tillhörande handskar som han använder gladeligen. Finns HÄR.

Junidarlingen vägrar dock sina och ska ha rosa tumvantar istället.

… lilla bruttan som är så bestämd med sina klädval. Dock inte sådär hysteriskt bestämd som hon var en vecka för ett tag sedan. ”Utvecklingsfaaaas”…. ”Aaaandaaas”…. gick orden den veckan. Därefter har hennes tal bara trillat på och Juniutveckling har skett på andra härliga fronter också. Det är ju så det funkar. Fräsigt!

Dagens måndagstips, alltså. -Fodrade regnkläder som barnen älskar!

Medan gänget påtat här hemma har jag uträttat massor av ärenden på stan. Skrattat gott tillsammans med päronen. Och kommit hem med födelsedagspresenter, första Minsting-kläderna och massa annat. Men mer om det en annan dag. För nu ska vi bädda ner småttingarna i vagnen och gå långprommis. Älskad variant av nattning som ni vet!

Hoppas ni haft en god start på den sista hela veckan i april!

Lillafrun