(Tävlingen är ett stolt samarbete med dockstasko.se)

När jag öppnar Drömdörren för att kila ut och slänga överfulla blöjpåsen i soptunnan. Eller för att kvista till postlådan men jag inte ids (norrländskans orka, ni vet) snöra på mig något krångligare på fötterna.

När jag går morgonrundan över gården och doftar favoritblommor. Till sommarklänningen på sommarkalaset.

Eller när jag om kvällen tar ännu en full tvättkorg och går ut…

Dom passar alltid, alltid.

”Ett par Docksta” menar jag, som vi säger här hemma.

Slippersen, toffeln, skon… kärt barn har många namn. Kvalitetsskon som håller. Produktionen av denna sker i min grannby Docksta, förstår ni. Så himla stolt jag känner mig. Fabriken i Docksta, mellan Härnösand och Örnsköldsvik har funnits sedan 1923. Så coolt. Har du vägarna förbi tycker jag absolut du ska kika in! …vill bara varna för att man kan drabbas av grav beslutsbryderi…

Jag har haft ett par Dockstatofflor så länge jag kan minnas.. men bara snodda (vi kan säga ärvda istället) från storasystrarna. Som alltså först varit använda av dom och sedan av mig i en herrans massa år. Nu har jag fått ett par sprillans nya, alldeles egna, som jag älskar på en gång. 

Min modell heter Gunilla 911. Ett par bruna. Med vegetabiliskt garvat läder.

Vansinnigt sköna. Mannen har ett par Patrik 952 (kikaHÄR så ser ni hur dom ser ut).


Och vet ni!

Nu har ni chansen att vinna ett par alldeles egna, ni med. För nu kommer här en härlig….

…Midsommartävling med Docksta Sko!

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla om ett eget par, är att svara på följande fråga i kommentarsfältet nedan; 

Vilken modell (och färg) skulle du önska på ett par Gunilla/Patrik-slippers?

Ni kommer direkt till Docksta Sko HÄR.

För att öka din vinstchans, var med och tävla på instagram också vettja, @lillafrunsdagbok! 

Tävlingen pågår hela denna junivackra midsommarvecka och avslutas måndagen den 25 juni, kl 23.59. 


Lycka till!

Lillafrun