(inlägget innehåller reklamlänkar)

Alltså, Drömmiga Sommarstilen, visst!

Lindex har så himmelens mycket fint nu. Jag som är den där, på småttingmammavis, fördolda shopaholicen och som håller sig någorlunda i styr sådär när bebbemagen är stor och det ändå bara känns som att kläderna används ett tag, är nu mer än pepp på lite nytt i garderoben.

 

Maxikjolen. HÄR

Fräsiga solisarna, HÄR 

Vita toppen med virkade spetsen, HÄR

 

Småblommiga klänningen, HÄR.

Blå jeansshortsen, HÄR. Svarta favvislinnet, HÄR.Vita favvislinnet, HÄR

 

Ja, så mycket sommarfint!

….

 

God måndag alla ni!

Nu ska jag och mitt lilla gäng ge oss ut på gården…  Först lite mera kaffesörplande och bäbisgos bara. Brorsorna nosas just nu här bredvid och undertecknad blir en blöt fläck. Lilla Skrållan gasar runt med sin nya dockvagn, skjutsar dockan, leker minimamma och ser alldeles förskräckligt världsvan ut.

Hoppas ni får en god start på denna sista juniveckan!

 

 

Lillafrun