(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej i kvällen!

 

Kikar in här en liten sväng. Har ni det bra om dagarna, semestrar ni eller kanske precis börjat jobba igen?

Alldeles precis satt jag och lille Bertil i mannensnickrade trähammocken, gungade långsamt och filosoferade. Det är kväll och nu sover alla tre (!) barnen. Jag påtar lite i hemmet, inväntar amningssignal från Minsting och mannen snickrar. Just nu håller vackra midjan på att skruvas upp på gavelväggen. Snart ”Bara lite målning” kvar..
Imorn planerar vi för ännu en härlig stranddag. Och Juniflickan bad mig hälsa er att hon, och hennes stora broder, har sötaste badstassen i sommar, från Polarn o. Pyret. Som såklart är på superrea nu. Jag drog till i storlek för storasyskonen, så dom kommer kunna ha sina även nästa sommar.. smart, visst!

 

Junis baddräkt finns HÄR.
Minimannens badbralla HÄR. 

 

Vi hörs snart igen!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4