Hoho i stugorna!

Här kommer en trevlig-helg-hälsning till er, från oss här på Drömgården.

Med bild på ett 7 veckors kärleksknyte. Han är underbar. Lillebror.

Kära nån, så kära vi är i honom hela familjen. Hade liksom inte kunnat drömma om att han skulle flyta in i lilla gänget, med det där tighta radarparet, så himmelens bra. Förstod att S skulle bli lycklig över en Lillebror.. men inte såhär. S är så makalöst förtjust. Och så lilla bekymmersfria Skrållan då.. som gosar med sin Lillebror prick så mycket som hon känner för. Ingen big deal åt något håll. För henne får B ta den plats han behöver, hon är så cool mitt i allt.

Bertil älskar att hänga med i sjalen och jag älskar att bära honom där i. Så vi sjalar. En hel del. Som idag när sommarvinden ven där ute vid havet, så kurade lillprins i tryggt förvar nära mammans hjärta.

Vi har sommarlovsdagar, ni vet. Farligt härligt!

Jag har några inlägg på lut till er… om lilla trädgårdsfixet, den där magiska Höga kusten- pärlan, statusen på bygget, receptet på jordgubbskakan ni bara måste provbaka och så vidare… men inte just nu. Nu vill jag bara önska er en god helg, allesammans! Tack för att ni kikar in. <3 

Jag är flitig på instagram förresten! Insta stories (ni vet när man trycker på runda lilla profilbilden och får se små filmsnuttar/bilder som tagits i stunden?) är så roligt, tycker jag. Kika där, vettja för tätare uppdateringar. lillafrunsdagbok heter jag på instagram.

 

Lillafrun