(inlägget innehåller reklamlänkar)Jag kan inte låta bli nu.

Det är absolut hur härlig sommarvärme som helst om dagarna fortfarande. Sommar i september, liksom! Njutbart. Men om morgnarna och kvällarna är det faktiskt småhurvligt utan tjockare tröja. Och det är så förbenat skönt, tycker jag. Att det efter månader av spirande och en natur i fart, lugnar ner sig. Tempot. Hos både människan och naturen. Att det börjar vara mörkt om kvällarna. Att få kvällsfika i brinnande ljusens sken. Som det är nu, så skulle det gärna få vara året om tycker jag. Jag och M är helt hopplösa på att göra kväll före ljuset, så ja.. efter en helt underbar sommar, och med det där ljuset som gör en alldeles nipprig, så finns längtet efter lite lugnare tider.

Har precis varit ute på morgonrundan här på gården. Plockat in ny bukett till köksvasen. Och en till lilla vasen på handfatet. Det är alldeles lugnt och septembermorgonen är så ljuv. Njuter så av hela alltet.

Ser också fram emot en stadstur för att kika i butikerna efter lite höstfint… såklart kombinera med ett tippenbesök med fullproppat släp, storhandling, fodrade gummistövlar-inköp till Storebror (tack Gud för fiffigheten i att ärva, Juni ärver Sixtens, inför denna höst!) och så vidare. Jag har redan börjat kika här hemifrån, det går liksom inte att bara ”gå och strosa”.. med tre små. Och en man, som kanske älskar allra minst att tjava i butiker. Ni förstår ju själva, den scenen… fast vi brukar lösa det rätt bra; en liten stund tillsammans, sen flänger mamman runt som en iller medan resten av gänget parkeras vid lekhaket. Mycket bra.

Ok. Vi kikar, lite sensommarblomster och höstfint!

Den här tröjan hoppas jag såå att den är lika skön som den ser ut. Ser inte mycket ut för världen, men tror den kan bli fin på. Kommer från Gina och finns HÄR. Tänkte den till dom HÄR jeansen från Lindex. Skön HemmaMamma-stass, liksom.

En bra bastisha att ha till både jeansen och den där grå brallan. Jag har haft en liknande byxa, för några år sedan. Älskade den. Men med 1 (!) liten procent ull i, så krympte den i tvätten vid en liten miss. Så glad att den finns i butik igen, för det var en favorit.

Finaste höstbrallan. Finns HÄR. 

Och tishan HÄR. i himmelsblå. Och HÄR i en annan härlig höstfärg. 

Till sist. En lite roligare vardagstopp. Ribbstickad. Med glittertrådar. Bara vet att Minimannen skulle tycka mamma var fin i den!

Söta toppen hittar ni HÄR.

 

Så. Nu är kaffekoppen sörplad. Jag ska passa på att vika undan tvättberget medan Lillebroren sover och dom två småstora är och härjar på Förskolan några timmar.. jag hann knappt få ett hejdå innan dom susade in för lek med småvännerna. Härlig känsla då, tycker hönsiga modern!

 

Må så gott så hörs vi snart igen!

Lillafrun