(inlägget är i samarbete med Personlig Almanacka)

Så är nu bara den där långa, långa drömsommaren kvar alldeles ytterst i kanterna.

Som att solen fortfarande värmer mycket och några få, kära, ljuvligt doftande luktärter är kvar att njuta utav. Men mer om mer, för var dag, färgas löven i de vackraste av färgkombinationer, äppelträdet dignar av frukt redo att plockas in. Barnens solrosor blommar på sluttampen och dom små, och stora, tjocksockarna finns redo för hurviga dagar ute på gården eller inne på gamla, knarrande småkyliga trägolv.

Den Riktiga Hösten är så nära nu. Likt varje år denna nystartstid. Behöver den här mamman alltid en ny, alldeles oskriven almanacka och sprillans ny penna.

 

I vanlig ordning räddar Personlig Almanacka mig. Jag är så förtjust i att kunna välja kära bilder, gärna sommarminnen, att ha som fram- och baksida, designa insidan precis som jag vill helt enkelt göra den till min, alldeles egna. 

Glädjer mig att även denna höst kunna erbjuda er att vara med och tävla om ett presentkort från personlig almanacka, så att även ni kan designa en, utefter era önskemål. Såklart hade jag velat att ni alla skulle vinna allihopa.. men, ni vet hur det är.


Vill ni vara med och tävla? -Superenkelt! 

Skriv här i kommentarsfältet vad du ser fram emot med hösten!

En massa höstpepp till varandra är aldrig fel. För dubbel vinstchans, tävla även på min instagram (@lillafrunsdagbok). 

Vinnaren dras tisdagen den 25 september! 

Lycka till!

Lillafrun