(inlägget innehåller reklamlänkar)Å,

..Ni vet ju hur jag är vid det här laget. Så himmelens lycklig över vad jag har. -Allt. Om ni frågar mig. Utifrån mina värderingar, önskningar och livet-tankar. Tripptrapptrull och den skäggige. Livet här på gården. Och en varm, kärleksvarm fallskärm av älskade människor runtikring. Vad som betyder mest. Jämt och ständigt.

Meeeen… Morsan fyller 28 år alldeles snart, ju. Kära hjärtanes, liksom. Och förutom blöta pussar, småttingpyssel och kanske drömtårtan jag inte bakat själv utan köpt från bageriet…så har jag en ej blygsam, mycket flärdfull Önskelista…

Vi tar en titt, va?

Emmelis Önskelista!

Grå, skön HemmaMammatröja.. att ha både till jeans, kjol eller sköna mysbrallan. HÄR. 

Drömfina örhängen från Tomas Sabo. Finns HÄR.

Nagellack. Kan inte få för många. Två fina höstiga färger. HÄR och HÄR. 

Nya gympatights vore ej dumt. Dom jag har nu har liksom jobbat på ett tag… och är beredda att krama om en mage i nionde månaden. Ej nödvändigt nu, ju. Dom HÄR från Stadiums eget märke tycker jag är väldigt prisvärda.

Favoritduschkräm ( HÄR) och sköna kroppskrämen (HÄR) från favvismärket Rituals i lite höstigare doft.

Finaste skon jag sett tror jag. Finns HÄR, från Asics.

Ett märke som aldrig sviker. Mina fötter är ej några stabila varianter. Dom behöver god hjälp så att jag inte får ont i dom och nu är faktiskt både löparskor och vardagliga pjucksen utnötta…

Fina hemmamyskläder är så härligt, tycker jag. Den här ullbrallan kan man ju plättlätt dra iväg på byn i, liksom. Hittade den HÄR. 

Ännu ett par jag-får-ont-i-kroppen-vackra örhängen.. HÄR. 

Kanske den finaste ullunderställströjan jag har sett. Vi älskar ull här hemma och klär oss i det hela familjen, så fort det börjar bli lite kyligt om hösten. Tröjan finns HÄR, dessutom i massa olika härliga färger.

Den HÄR. mössan. Som skulle passa både till fina höstkappan och leka-ute-med-barnen-jackan. Och det HÄR doftljuset till allt höstmys.

 

Hehe, blygsam önskelista, va!

..men ”önska kostar inget” som min mamma brukar säga!

 

Sitter här i tysta kvällslugna köket, med ljusen tända härs och tvärs. Dom tre småttingarna sover sedan en bra stund. Tänka sig, att till och med det där som till en början, främst i tanken, kändes som en riktig utmaning går som hejsan nu. Att natta tre små samtidigt. Älskade Livet alltså.

Åh. Nu kommer Brandismannen hem från kvällens brandövning också!

 

 

Lillafrun