Hej vänner!

Här ska ni få ni se några vinterbilder jag använde till ett samarbete jag hade för ett par veckor sedan på instagram, tillsammans med Bixia (ett klimatsmart elbolag som erbjuder förnyelsebar samt (!) närproducerad el).

Klokskap jag är stolt över att få sprida vidare och alltså ännu ett samarbete gjort med hjärtat.

Och på tal om det… samarbeten, annonseringar, reklam.

Jag hoppas så, att ni förstår att det ligger mycket hjärta och själ bakom att pyssla om en blogg på det bästa sätt jag kan?

-Jag älskar det. Fullkomligt älskar. Att pärla ord och strössla med bilder jag fångat på sånt jag tycker om. Dela med mig av livet, i stort och smått. Lycka och olycka. Hjärtinnerligt,  och lite ytlig flärd på toppen. Att dessutom få dela med mig av alltsammans till er. Det är wow!

Nu känner jag riktigt hur Jante växer inom mig… men vad fasiken. -Det är såhär, att denna lilla dagbok liksom gått från att bara vara en liten dagbok, som visst ganska många ville läsa redan från dag ett..till att den nu också är värdefull för olika företag och varumärken att synas på.

Men ni förstår ju som lärt er vid det här laget hur jag är…att undertecknad lever och verkar med hjärtat. Och därför, tackar jag nej. Nej, tack. Till sånt som inte känns jag. Inte ett ja, fastän jag skulle ha kunnat tjäna pengar på det..

-Jag vill att precis allt ska kännas äkta, genuint och trovärdigt. Allt jag tipsar om, alla företag jag samarbetar med och så vidare.. är något jag står för. Och något jag verkligen vill dela med mig av till er, som jag alltså tror att ni har någonting ut av.  

Jag vill bara att ni ska veta det..!

Jag vet att det råder delade meningar gällande inspiratörer/influencers och vårt sätt att jobba med detta, som ja, faktiskt är ett riktigt yrke. Man väljer att avfölja, liksom.. för att reklam visas. Ganska så knepigt tänkt, tycker jag.

Om vi tänker såhär.. en blogg är som att ha ett alldeles eget magasin. Det är många arbetsuppgifter, om man tänker efter. Du skapar idéerna, är skribenten, fotografen, ansiktet utåt, det personliga varumärket och så vidare..

Köper ni en tidning, är det reklam härs och tvärs, eller hur?

Håller ni med mig? Hoppas så. Ni är ju den peppigaste följarskaran man kan tänka sig. Så tacksam är jag!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4