(I stolt annonssamarbete med Cyberphoto)

Det var dags nu.

Jag var nu, efter tusentals fotade bilder, ständigt växande intresse och kunskap, redo för att byta upp mig.

Som när jag spelat fiol i x antal år och hade ”spelat ur” min käre fyrsträngade vän och bytte upp mig. Fast nu gällde det inte något spelinstrument, utan ett annat instrument..

Jag pratar förstås om min Kamerautrustning.

Och soom jag har velat och funderat.. ska jag? För ja, det är en stor investering, helt klart. Och nej, jag har inte på något vis fått denna kamera, utan sparat ihop till varendaste öre. Så gott ju, att spara till något och sedan äntligen faktiskt ha slanten klar.

”Jag tycker det är självklart att du ska ha den där”, sa M när vi satt och stirrade på dataskärmen med drömutrustningen.

Och det var vad som gjorde att jag klickade på ”köp” den där sena kvällen strax efter årsskiftet. Men inte bara hans ord. Utan också att jag fick världens absolut proffsigaste och tryggaste hjälp från Cyberphoto med rådgivning inför vad jag faktiskt sökte…

Bilden ovan, är tagen med min nya vän, när jag tog med mig familjen på utflykt vid havet. Den här kameran fångar ögonblicken på ett för mig; dröm-vis.

Canon 6D Mark II heter kamerahuset och objektivet är ett Sigma 50/1,4 DG HSM ART 

 

Cyberphoto är ett norrländskt företag som har en otroligt bra service. Vann 2018 utmärkelser för både Årets E-handlare och Årets nätbutik och har så även gjort i år, 2019. Jag lovar att ni kommer känna er trygga och omhändertagna när ni ska göra er en ny investering, inom Foto, video, telefoni eller kanske en ny kikare för dina vandringar eller något annat inom utomhusliv?

Jag är en otroligt nöjd kund hos Cyberphoto .

Jag sa mina önskemål. Vad och hur jag fotar. Och kunniga personalen satte ihop vad som är min absoluta Drömutrustning inom foto.

Känns så innerligt roligt och jag kan knappt börja fota för att jag då vet att det är så förbenat svårt att sluta. Typiskt bra tecken.

Att fota har verkligen blivit något jag fullkomligt älskar. Att ge sig ut i naturen och  inte bara spara vackerheter i hjärteasken, utan också i kameran. Det är som balsam för själen!

Hurra!

Nu möter vi våren, Bertilens allra första! Snön smyger i kanterna, trots att björkarna också håller på att slå ut. Jag ser så fram emot att det ska börja grönska, att ljuset ska sirla genom trädkronorna och jag finner mig själv någonstans där mitt i, med smärre hjärteont över det vackra som är. Att fånga det i bild, är själagott för mig!

Så, om ni går i funderartankar och vill investera i kamerautrustning, gör det från Cyberphoto, ni med!

Ni kommer direkt till hemsidan HÄR!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4