(Inlägget innehåller reklamlänkar!)

Det här är flärd för mig;

Årets Pelargon. En osprättad fröpåse. Nya klädnypor. Och ett alldeles sprojlans (snabbtorkande!!) nagellack i favoritfärg.

Lyx!

Då ni önskat att jag ska tipsa er om lite shopping, både gällande vår- och sommarkläder och kosmetika-kolijox … så har jag gladeligen ”fönstershoppat” (som min mamma och jag gjorde när jag var liten, minns det som så mysiga stunder. ”man kan titta!”, sa mamma då.. och menade till suktande lill-Emmeli att det minsann inte bara var att ”köpa och köpa”) Tack kloka mor, för lärdom från tidig ålder.

Här kommer först några tips som redan finns här hemma;


Världens absolut bästa ansiktskräm från Dermalogica. Sviiindyr, tycker jag. Men så förbenat bra och räcker länge. Har även rengöringen till som också räckt i ”hundra år”. Krämen finns HÄR och rengöringen HÄR.

Mitt nya rosa nagellack finns HÄR och är ett snabbtorkande ett. Supersmart för en morsa i farten. Ovan det, ett överlack, som gör att färgen sitter som berget. Topplacket, det hittar HÄR.

Årets pellis fann jag nere på byn, liksom klädnyporna. Och fröerna, kommer från mitt favoritfröställe, som ni ser.

Mammans favoritjeans, hittar ni HÄR. En annan urfin jeansmodell såg jag inne på Lindex, HÄR.

En vit t-shirt i linne. Så fin. Den önskar jag mig. Finns HÄR.

Linnebrallan ser förträffligt skön ut. Hittas HÄR.

Toppen tycker jag ser så härlig ut.. och kändes rolig, ni vet. Med ett litet knyt, så festligt. Till höga jeansen vore den så fin. HÄRIFRÅN!

Det finaste jag vet om att värma mig med ovan vårtoppen eller sommarlinnet; något hemstickat. Men, det finns massa fint i butikerna också.

En vit stickad tröja är så användbar under vår och sommar, tycker jag. Fann två fina, HÄR och HÄR.

Å, shorts- och kjollängtet nu!! Dessa linneshorts ska jag nog tusan unna mig, hittas HÄR. Två andra urfina shorts, kan ni kika på HÄR och HÄR.

Ok, hörreni! Som alltid säger jag; köp med motta! Men fönstershoppa är härligt. Och kom ihåg, att det flärdfullaste, lyxigaste, så oerhört njutbara…. det är gratis. Och nu, alldeles i slutet av april… ligger allt så himlahärligt framför, som att naturen nipprigt ställt upp sig för vårfest och bjuder oss människor till vårdans.. vi hakar på, visst?

Ha det så gott ni bara kan tills vi hörs igen! Nu ska jag natta tre småungar <3



Emmeli

G-VMBJT57ZE4