(Inlägget innehåller en reklamlänk!)

Det här gängets morsa bara ”måste” skicka vidare dessa topptips.. mössor i ljuvliga mönster, med skön fleece på insidan, till en alldeles toppenlämplig peng. Perfekta nu under hösten och kalla våren!

HÄR hittar ni dessa!

Häromdagen när dom var på väg på litet äventyr. Småsaker och alla tjusiga ringar ska med. Stora teckningen med söta meddelandet skrivet. Och så en hjälm och motorsåg på det. Älskade gänget!

Och idag är det tisdag och lyckligtvis hann vi vara ute en lång stund på förmiddagen innan regnet sedan vräkt ner.. jag hade bokat date med Fjödur i eftermiddag.. vi får se hur det blir med den saken, så väldigt mysigt här inne nu med tända ljusen, värmen och smattret mot fönsterrutorna.. två darlingar pärlar vid köksbordet, Lillebror långsover ute på bron, mamman jobbar på lite med tvätt och småstäd… men dimper mer än gärna ner på sofflocket och håller sällskap och knyter armband. En tisdag, i början av oktober.. när regnet öser ner…

Vi hörs snart igen!


Emmeli

G-VMBJT57ZE4