(Inlägget är i betalt samarbete med Colorama Lunde)

Veckan har varit ivrig och härlig och nu landar vi i fredag. En alldeles nödvändig och himla god, vilsam och långsam sådan.

Vi hänger inne på Storasyrrans rum. Leker och leker. Lägger pysselböcker i skrivbordslådorna och ställer småtofflorna på sin plats nedanför vackraste grovsopsfyndet (sängen). Och så trycker vi ner den ännu för stora madrassen där, bäddar lite snabbt och dunsar sedan ner oss. Så himmelens skönt. Det tyckte Lillebroren också, visat tydligt kroppsspråk med fötterna i kors.

Påminnelse!

Fram till 11/10 pågår Colorama Lundes stora tapetkampanj, med 25 % på massssor av tapeter!

-passa på att fynda tapeter nu. Lovar att ni alla kan hitta något som passar er där… det finns massssor av tapeter där! HÄR kommer ni direkt till Colorama Lundes instagram om ni har frågor eller så!

Förutom att mysa på Juniflickans rum, har vi varit ute en lång, lång stund. I uppehåll, till och med! ”Asså, jag gillar friskluft”, sa 4-åringen förnöjt där vi tjavade fram med Lillebroren sovandes i vagnen. Efter lekstugelek blev det en lång, vattenpölshoppande, skön promenad som avslutades med hämtning av skolpojken. Regnet faller nu igen, idogt. Jag slår i kull mig på sofflocket, pustar ut, pratar med Storan i telefonen, planerar det sista inför morgondagens 30-årsfir och ser fram emot fredagsmyset…

Önskar er alla en god start på helgen!


Emmeli

G-VMBJT57ZE4