(Inlägget är i betalt samarbete med RevolutionRace)

Att vara ute är bland det bästa jag vet! Och rätt kläder, är a och o förstås, för att upplevelsen ska kunna bli sådär härlig, oavsett väder!

Idag har det blåst och gloppat snöblandat regn på tvären, här i norr. Men plötsligt sken soooolen igenom det tjocka blyertsgrå molntäcket för ett slag… och den känslan!!

Ni vet sedan tidigare att jag använder mig mycket av kläder från Revolutionrace. Idag var inget undantag.

Upptill, En Cyclone jacket. Den perfekta ”Allround-skaljackan”. Helt vattentät och vindtät – och den har mycket god andningsförmåga. Jag gillar att klä mig lager på lager och den här jackan har jag med ett eller två lager ull under och kommer då kunna ha den hela vintern under alla våra olika uteaktiviteter.

På benen har jag ett par Hiball pants. Ett par tunt fodrade softshellbyxor med vattenavvisning och bra ventilation. Dessa kommer jag också att kunna ha nu och genom hela vintern. När det kryper neråt med många minusgraderna, adderar jag bara ett par ullkallingar under. Otroooligt sköna byxor!!

Alltsammans ett helt perfekt kit när jag är ute och leker med barnen… eller hästen. Jopp! Pållarna, älskar också att leka!

… psst! jag har höga ullstrumpor på mig också.. och så skönt pannband. Även dessa från Revolutionrace!

Med koden DROMGARDSLIV15 får ni nu 15 % rabatt på alla produkter hos Revolutionrace. Koden är giltig i 3 dagar, från 19/11 till 21/11. Går inte att kombineras med andra erbjudanden.

Kanske finner du en julklapp till dig eller någon du håller kär! Ni kommer direkt till Revolutionrace via länken HÄR!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4