Å himmel, vad skönt med helg nu!

Det här har varit en så härlig vardagsvecka. Väldans innehållsrik. Så nu blir det gott med Valborgshelg. Jag och den skäggige gäspar i kapp.

Igår och idag har jag ägnat rätt så många timmar åt att försöka reda lite ordning i hemmet.

Det har rensats ut klädstorlekar från småbrorsornas garderober. Vinteroveraller har tvättats och hamnat på sin förvaringsplats. Tvättberget är borta. Viktvätten likaså. Kladdiga kuddfodral har tvättats och dammiga filtar och mattor vädrats. Ännu är fönstren skitiga och får så vara ett tag till, dom bekommer mig faktiskt inte.. tror att det är våra vågiga, kulturglas-fönster som gör det..att skiten inte syns så lätt. Perfekt! Perfekt operfekt, alltså.


Dammråttor och småttinglivskladd, lerklumpar och höströssel på hallmattan. Sånt, är dock undanskrämt. Fy farao, vad skönt.

Tog min småkrasslige lillbäbis i vagnen och tjavade ner på byn i eftermiddags för att ordna oss pricken över i.

En långprommis och en tur till blomsteraffären där penséerna nu stått utanför och frestat mig i veckovis. Idag slog jag till på ett litet gäng. Mitt bästa godis. Blommor.

Så ljuvligt soliga, varma färger, eller hur?

En blomstrande verandatrapp. Glädjespridande!

Önskar er alla en hjärtegod Valborg!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4