Öppna dörren till huset som är vårt hem, krama om gårdsvakter, katter och vissla på sommarbetande hästarna.

Plockar ett fång med schersmin och strösslar ut i vaser runtom i hemmet.. vi är hemma igen!

Vi har haft en så otroligt fin och minnesvärd semester tillsammans med älskade vänner och familj. En helt fantastisk sommarsemester som jag tror vi alla kommer att minnas för evigt.

Men toppens topp av hela alltet, det är ändå, att få komma hem igen.

Att få komma hem till det som är våran plats på jorden. Känna omtag och nystart. Känna på nytt hur vi faktiskt ÄLSKAR att leva här på det sätt vi lever. Vi var så slut innan vi drog iväg.. höll med nöd och näppe på att ORKA packa oss iväg med alla fyra barn efter det elaka, långdragna magsjukan, stängsla nytt för hästar, fixa med allt som behövde fixas med för att vi skulle kunna lämna gården med alla djur och odlingar till truppen av världssnälla människor. Men vi gjorde det. Och himmel vad jag är glad för det nu.

Jag känner inspiration bubblandes i bröstet sådär på riktigt för första gången på länge.

Senaste året har varit (.. och nog pågår det än..) ett år med många utmaningar.. sjukdom, jobbiga livetomvälvningar, omåttligt många svängar av småttingsjukdomar som bara avlöser varandra osv. Men vi har tankat oss nu och laddat om. Det känns så ofantligt gott.

Bloggen firade 10 år för några dagar sedan.. det firade jag med att checka ut totalt från båda våra kanaler här på brusande internätet. Jag tänkte att det var något som inte skulle märkas så mycket för er, ”det finns ju så många andra som fyller flödet”.. Men himmel, vad jag möts av ett omtänksamt kärleksströssel från er när jag öppnar upp alla inkorgar här och där.

FINASTE FÖLJARNA, det är NI!!

Tack tack tack för er pepp. Det är så fint att ni bryr er så, att ni undrar om något hänt, höra att ni saknar oss.

Nu är vi åter igen och vi hoppas att ni vill haka på!

Vi hörs imorn igen! Då ska jag berätta vad vi haft för oss ute på semesterturen!

Hoppas att NI mår bra! Ta hand om er, allt vad ni bara kan <3

Emmeli

G-VMBJT57ZE4