Reklam för Naturkompaniet

Det närmar sig Black Friday,

..men snälla, låt oss tänka ett steg längre… försöök, för dina barn och barnbarns skull, för alla vi önskar ska få vandra på denna jord.. försök, tänka ett steg längre.

Köphets. Tärande på jordens resurser. Osv. -Är INTE vad vår planet behöver. Tvärtom.

Naturkompaniet uppmanar oss i år igen, till GREEN FRIDAY, som står för hållbarhet! Så otroligt bra tanke tycker jag, istället för att köpa nytt, låt oss vårda och reparera det vi redan har!

Vaxar välanvända G-1000-brallan, smörjer in kängorna jag köpte när vår förstfödde var bäbis och som jag fortfarande tjavar runt i…

 Att tvätta ullplaggen, skonsamt, med Riktigt Ulltvättmedel är också ett sätt.. för ni vet väl det, att det är hemligheten med att få ullplaggen att hålla länge, länge? Använd alltså INTE ett vanligt tvättmedel, det bryter ner dina ullplagg. Använd istället ett riktigt ulltvättmedel, som innehåller naturliga ullfettet, lanolin, vilket vårdar och gör att du kan glädjas länge av dina ullplagg. 

Det här ulltvättmedlet är drygt och räcker till många, många tvättar. En investering i dina ullplagg helt enkelt!

Vill du kika närmare och läsa mer om ulltvättmedlet? Kanske få fler tips för hur du kan vårda och reparera dina pinaler som du redan har?

Följ då länken HÄR!

Är ni med mig? Låt oss vårda, reparera och konsumera på ett hållbart sätt!❤️🌍

Emmeli

G-VMBJT57ZE4