Mor lilla Mor, vem är väl som du..

Mamma till fyra. Mormor till tolv. GammelMormor till en. Fru till människan jag beundrar precis lika mycket som dig, han som är min och alla mina storasystrars Superpappa. Ni visar vägen, hur man bör behandla varandra med respekt. Vara rädda om varandra. Strössla kärlek. Varje dag. Ni har gjort det med bravur i alldeles snart 52 gifta år, så vidunderligt sagolikt.

Idag är det inte vilken dag som helst, .. det är din födelsedag.

Mor lilla Mor, vem är väl som du..

Du är hjärtevarm och kärleksströsslande, känslofull, på det vackraste av vis. Du finns alltid nära trots mil ifrån. Famnen är alltid öppen. Ingen fråga är för stor. Eller för liten. Du lyssnar alltid. Dömer aldrig. En drömmars Mamma, Mormor och Svärmor.

Det är du som lärt mig hur bullarna ska bakas, köttbullarna trillas. Hur jag bäst driver upp småplanten och att tvärvila, är viktigt det också. Att feja i hemmet fröjdefullt och se storheten i det lilla. Jag är så tacksam för dig, att just Du är min Mamma.

Mor, lilla Mor. Vem är väl som Du? – iiingen i hela världen.

Grattis på födelsedagen, Mamma! Jag älskar Dig.

Emmeli,

eller ”EmmeLisa”…
G-VMBJT57ZE4